מגמת עיצוב שיער ואיפור אומנותי

כיתת אומן לתלמידי עיצוב שיער

תלמידי מגמת עיצוב שיער ואיפור אומנותי ביום עיון של אומן התסרוקות אורן אור.
אורן הדגים על התלמידה ויקטוריה שיטות גזירה, עיצוב ותסרוקת עכשוית בהתרמה למבנה הפנים.
אורן הסביר כל שלב בתהליך, ענה במקצועיות ובסבלנות לכל השאלות וזכה למחיאות כפיים של התלמידים והצוות על התוצאה.
www.youtube.com/watch?v=MpsX1L64B1I

סיגלית לוי, אמו של סהר – בוגר מצטיין במגמת עיצוב שיער

בסיום כיתה יב' הוא קיבל פרס חניך מצטיין מטעם הנוער הלומד והעובד על ההתמחות המעשית שעשה במספרה החדשנית "ביוטיק" באם המושבות, פתח תקווה.

השילוב של לימודים ועבודה מעשית מצויין. במהלך שנות הלימדים בתיכון שרונים סהר עבר מהפך אדיר".

סיגלית לוי, אמו של סהר – בוגר מצטיין במגמת עיצוב שיער
sahar mom"סהר החל ללמוד בבית הספר עמל שרונים בכיתה י' במגמת עיצוב שיער. תוך כדי הלימודים הוא השתתף במסע לפולין, שהייתה חוויה מעצימה עבורו. סהר גם ייצג את ביה"ס בתחרויות בינלאומיות לעיצוב שיער וזכה להכרה ופרסי הצטיינות.

• תלמידי המגמה והדיפלומות בתערוכה לעיצוב שיער

• עיצוב שיער בבית הספר -שיעור בסדנא

• מגמת עיצוב שיער ואיפור בפרויקט ראי השפה העברית

תלמידי המגמה עיצבו תסרוקות המותאמות לפתגמים בשפה העברית כגון: הרים התלויים בס(ע)רה . כחוט השערה ועוד

• תלמידים נבחרים מכיתות י' -י"ב ביום השתלמות מקצועית באקדמיה של לוריאל. התלמידים למדו שיטות צביעה חדישות וטכניקות מיוחדות בתחום העיצוב.

• כיתת אומן עם אומן התסרוקות דייויס